16 Ekim 2013 Çarşamba

Arrow'da Yeni Sezon ve The Flash

The New 52 kapaklarındaki reklamlarından da tanıdığımız ve takip ettiğimiz üzere, The CW kanalının popüler dizisi Arrow, geçtiğimiz hafta ikinci sezonunun ilk bölümünü yayınlamıştı. İlk bölümü ya da ilk sezonu izlemediyseniz aşağıdaki paragraf spoiler olacaktır.



Arkadaşlar aşağıdaki paragraf da The CW'nin yolları Arrow'la kesişen bir başka projesiyle ilgili ve her ne kadar başlığı okumanızla birlikte çoğunu anlamış olsanız da birçok detay içeriyor, başrolün kim olduğu dahil. Aslında çok fazla sürprizi kaçıran bilgiler değil çünkü her nasılsa olayların gidişatını diziyi izlemeden bilemeyeceğiz. Bu nedenle okumanızı şiddetle tavsiye ederim.



Diziyi hala izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim, hatta DC/Justice League okurlarına rica ederim. Zaten fazlasıyla sürükleyici bir yapım. 2001-2011 yılları arasında yine CW'nin yayınladığı ve Superman'in gençliğini konu alan 10 sezonluk Smallville'den sonra ekrana gelen ilk süper kahraman dizisi diyebiliriz. Dahasının da gelebilecek olması bizleri daha da heyecanlandırıyor ve umarız ki gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder